13:24 29.05.2016

Порошенко доручив голові Київської ОДА надати необхідну допомогу всім постраждалим унаслідок пожежі в будинку престарілих

2 хв читати
Порошенко доручив голові Київської ОДА надати необхідну допомогу всім постраждалим унаслідок пожежі в будинку престарілих

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття сім'ям загиблих унаслідок пожежі в будинку престарілих в селі Літочки Київської області і доручив голові облдержадміністрації Максиму Мельничуку надати всю необхідну допомогу постраждалим.

"Висловлюю співчуття сім'ям загиблих у жахливій пожежі, що трапилася вночі в селі Літочки Київської області. Доручив керівнику Київської ОДА надати необхідну допомогу всім постраждалим", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці П.Порошенка в соцмережі «Фейсбук».

Як повідомлялося, в ніч на неділю в двоповерховому приватному домоволодінні в с.Літочки Броварського району Київської області сталася пожежа, в результаті якої загинули 17 людей, ще 18 людей вдалося врятувати. Водночас п'ятьох врятованих госпіталізували з опіками різних ступенів тяжкості, двоє з них – у важкому стані.

Поліція затримала основного підозрюваного у зв'язку з пожежею, сказав журналістам прес-секретар обласного управління Нацполіції Микола Жукович в неділю вдень. За його словами, інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) за статтею 270 част. 2 КК України - порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки. Карається позбавленням волі на термін від трьох до восьми років.

За словами М.Жуковича, кого саме затримано, а також подробиці події не розголошуються в інтересах слідства. Водночас, за даними низки ЗМІ, затриманий – власник цього закладу Олег Дмитренко. Також відомо, що приватний пансіонат працював нелегально.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА