12:44 08.06.2016

СММ ОБСЄ: Є інформація, що зниклий водій Місії перебуває в Донецьку

1 хв читати
СММ ОБСЄ: Є інформація, що зниклий водій Місії перебуває в Донецьку

У Спеціальній моніторинговій місії (СММ) ОБСЄ повідомляють про наявність інформації, що зниклого співробітника Місії з місцевих жителів можуть тримати в Донецьку, і наполягають на його безумовному звільненні.

"CММ ОБСЄ може підтвердити, що один з місцевих співробітників Місії в Луганській області не повернувся з відпустки 7 червня, як було заплановано. Поліції було поінформовано. За наявною інформацією, він нібито перебуває в Донецьку. Ми контактуємо з відповідними особами, щоб вирішити це питання. Ми вимагаємо його негайного і безумовного звільнення", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці СММ ОБСЄ у Фейсбук у середу.

Як повідомлялося, у вівторок, 7 червня, в управлінні Національної поліції в Луганській області повідомили, що 6 червня до Сєверодонецького відділу поліції надійшло повідомлення громадянки 1984 р.н. про те, що орієнтовно о 09.00 4 червня вона втратила зв'язок зі своїм чоловіком 1979 р.н. (Працює водієм в ОБСЄ), який виїхав із Стаханова (територія, підконтрольна НЗФ "ЛНР") на автобусі в Донецьку область із метою забрати свій автомобіль "Suzuki", на якому планував повернутися додому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА