12:30 07.07.2016

Арена Євробачення-2017 має забезпечити високоякісну ТБ-трансляцію - Джамала

2 хв читати
Арена Євробачення-2017 має забезпечити високоякісну ТБ-трансляцію - Джамала

Для проведення в Україні пісенного конкурсу "Євробачення" в 2017 році важлива, передусім, наявність арени, яка забезпечить високоякісну телевізійну трансляцію, вважає українська співачка Джамала (Jamala).

"Зараз головне в Києві вирішити, де саме відбуватиметься (конкурс - ІФ). Тому що, передусім, "Євробачення" - це телевізійний формат, тому там не настільки важлива місткість залу. Потрібно, щоб приміщення відповідало вимогам для ТБ-трансляції. у "Євробачення" близько 300 млн глядачів. Вони (організатори - ІФ) дійсно борються за якісну картинку", - повідомила співачка журналістам в кулуарах засідання депутатів Київської міської ради в четвер.

При цьому на запитання журналістів, у якому місті України, на її думку, має відбутися конкурс, Джамала відповіла: "Це буде несправедливо, але я справді дуже люблю Київ".

Міський голова Києва Віталій Кличко після відкриття сесії Київради урочисто привітав Джамалу з присвоєнням звання "почесної мешканки Києва".

Як повідомлялося, раніше Міністр культури Євген Нищук заявив про відсутність в Україні арени, яка була б готова до проведення міжнародного конкурсу естрадної пісні "Євробачення" в 2017 році.

За його словами, Олімпійський стадіон у Києві не критий, і навіть якщо на ньому буде встановлене тимчасове накриття, то таке накриття не дозволить підвісити до нього важке обладнання.

Є.Нищук зазначив, що Львів розглядає можливість побудови такої арени.

На його думку, Києву необхідно побудувати великий сучасний зал на берегах Дніпра.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА