12:56 08.07.2016

Burisma готова до співпраці з ГПУ, закликає не блокувати роботу газовидобувних компаній

2 хв читати
Burisma готова до співпраці з ГПУ, закликає не блокувати роботу газовидобувних компаній

Група компаній Burisma, підконтрольна Миколи Злочевському, заявляє про готовність співпрацювати з правоохоронними органами в рамках розслідування справи за ухилення від сплати податків.

У прес-службі Burisma зазначають, що підтвердженням готовності є відкритість компаній і співробітників групи, продемонстрована під час проведення обшуків і перевірці документації.

"Група завжди була відкритою у своїй роботі, тому в разі виявлення порушень і доведення їх правомірності в суді Burisma гарантує виплату всіх необхідних донарахованих платежів... У рамках своєї діяльності компанія має десятки партнерів і підрядників: якщо в процесі слідства будуть виявлені їх несумлінні дії, Burisma заявляє про готовність сприяння у виявленні і доведенні до суду порушень", - ідеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, за останні два роки операційні компанії, що входять до Burisma, сплатили 4,1 млрд грн податкових зобов'язань до бюджетів усіх рівнів, а інвестиції в розвиток газодобувних підприємств України за цей період становили понад 5 млрд грн.

При цьому Burisma закликає ГПУ та інші органи державної влади не блокувати роботу газовидобувних підприємств групи, оскільки це може спричинити зниження видобутку українського газу, зменшення надходжень до держбюджету, зменшення інвестицій в галузь і втрату робочих місць співробітниками підприємств.

Як повідомлялося, Burisma планує в 2016 році збільшити видобуток природного газу на 1,5-1,7 раза (з урахуванням ТОВ "Куб-Газ" - ІФ) - з 1,2 млрд куб. м до 1,8-2 млрд куб. м.

Burisma Holdings володіє українськими видобувними компаніями "Еско-Північ", "Парі", "Перша українська нафтогазова компанія" і "Алдеа". У портфелі Burisma також дозволу на розробку родовищ у Дніпровсько-Донецькому, Карпатському та Азово-Кубанському басейнах. Всього компанія володіє і розробляє 20 ліцензій на видобуток вуглеводнів в Україні, і 99% видобутку припадає на природний газ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА