12:59 13.07.2016

Шість міст подали заявки на участь у конкурсі з проведення Євробачення-2017

1 хв читати
Шість міст подали заявки на участь у конкурсі з проведення Євробачення-2017

Всі шість міст, які виявили бажання брати Євробачення-2017 - Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків і Херсон, - надіслали свої заявки Національної телекомпанії України (НТКУ), повідомила прес-служба Першого Національного телеканалу України ("UA: Перший").

"Міста-претенденти оперативно зібрали і надали НТКУ як замовнику-організатору всі необхідні документи й матеріали до 8 липня, тому всі пройшли перший етап відбору", - зазначено в повідомленні.

За цим буде другий етап, під час якого, згідно з повідомленням, робоча група НТКУ і представники Організаційного комітету проведуть попередній аналіз заявок, щоб потім представити їх 21 липня на засіданні оргкомітету з проведення Євробачення-2017.

Крім того, повідомляється, що в середу, 20 липня, пропозиції міст-претендентів зможе побачити вся Україна - в проекті "Битва міст", який вийде в прямому ефірі телеканалу "UА: Перший" та Національного радіо. В ефірі будуть присутні представники кожного з міст-претендентів, експерти, представники медіа, музиканти, фанати Євробачення.

Як повідомляється, Національна телекомпанія України висловила вдячність містам-претендентам за "ініціативність, бажання приймати пісенний конкурс, оперативну і ґрунтовну підготовку необхідних документів".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА