14:48 26.07.2016

Столична влада закликає киян не реагувати на провокації та не створювати їх під час хресної ходи

1 хв читати
Столична влада закликає киян не реагувати на провокації та не створювати їх під час хресної ходи

Київська міська державна адміністрація (КМДА) закликає жителів і гостей столиці виявляти толерантність і стриманість до учасників масових заходів, що відбуваються цими днями в Києві.

Як повідомляє у вівторок прес-служба КМДА, перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс наголоив, що обмеження або заборона руху автотранспорту деякими вулицями Києва 27 липня передусім покликані забезпечити громадський порядок та безпеку учасників масових заходів, а також киян, які пересуваються містом.

"Я закликаю не виїжджати без крайньої необхідності в центр Києва цього дня, адже для нашої з вами безпеки значна його частина буде обмежена або закрита для руху автотранспорту, зокрема громадського. Ми робимо це заради вашої ж безпеки", - сказав Г. Пліс.

Він звернувся до мешканців столиці з переконливим проханням виявляти розуміння і мудрість, не реагувати на можливі провокації і не створювати їх.

"Ми прагнемо до інтеграції з цивілізованим європейським суспільством, до високої культури і толерантності. Такі масові заходи, заплановані на 27-28 липня в Києві, – це ще один своєрідний тест на готовність бути повноправним членом європейського співтовариства. І ми повинні його пройти", – сказав Г. Пліс.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА