13:14 28.07.2016

Один український військовий загинув і один дістав поранень у зоні АТО в середу

2 хв читати
Один український військовий загинув і один дістав поранень у зоні АТО в середу

За минулу добу, 27 липня, в зоні проведення антитерористичної операції на сході України один український військовослужбовець загинув, ще один дістав поранень, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загинув один наш воїн, ще один дістав поранень", - сказав А. Лисенко на брифінгу в четвер у Києві.

Він поінформував, що на луганському напрямку поновилися бої за всією лінією фронту. В с. Лопаскине Новоайдарського району противник стріляв з гранатомета, поблизу м.. Слов'яносербськ двічі з мінометів. Сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Загалом за добу на цьому напрямку зафіксовано 18 обстрілів, 6 з них з важкого озброєння.

На донецькому напрямку основному гарячою точкою залишається Авдіївська промзона, де незаконні збройні формування активно застосовують міномети. За минулу добу по позиціях українських військових було випущено понад 100 мін різних калібрів. Також у цьому районі відбувсябій, що тривав близько години, сили АТО змусили ворога відступити. Обстріли також були на Светлодарской дузі та поблизу Горлівки. Загалом за добу на цьому напрямку зафіксовано 15 обстрілів, 3 з них з важкого озброєння.

На маріупольському напрямку противник продовжує застосовувати важке озброєння. Поблизу с. Старогнатівка Волноваського району бойовики стріляли з танка, у м. Мар'їнка застосували міномети. Неспокійно було в селах Водяне і Широкине Волноваського району. За добу на маріупольському напрямку сталися 10 обстрілів супротивника, 2 з них з важкого озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА