15:04 10.08.2016

Кабмін виділив Держкомтелерадіо 450 млн грн на проведення "Євробачення-2017"

1 хв читати
Кабмін виділив Держкомтелерадіо 450 млн грн на проведення "Євробачення-2017"

Кабінет Міністрів виділив Державному комітету з питань телебачення і радіомовлення 450 млн грн на проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" в 2017 році, йдеться в урядовому розпорядженні №571 від 8 серпня.

Гроші з резервного фонду держбюджету на умовах повернення будуть спрямовані Держкомтелерадіо з подальшим перерахуванням Державним експортно-імпортним банком на рахунок Європейського мовного союзу (засновник конкурсу) як фінансова гарантія для забезпечення виконання умов договору між Національною телекомпанією і Європейським мовним союзом.

Кабмін доручив Міністерству фінансів під час підготовки пропозицій щодо внесення змін до державного бюджету на 2016 рік передбачити збільшення бюджетних призначень Держкомтелерадіо на 450 млн грн.

Держкомтелерадіо має до 28 грудня 2016 року подати Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Мінфіну, Державній казначейській службі звіт про використання виділених коштів.

У повідомленні, яке додається до розпорядження, наголошується, що після проведення пісенного конкурсу "Євробачення" кошти повернуть до України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА