13:59 12.08.2016

"Київстар" нарахував у своїй мережі майже 100 тис. гравців Pokemon Go

2 хв читати
"Київстар" нарахував у своїй мережі майже 100 тис. гравців Pokemon Go

Популярною в світі грою Pokemon Go в Україні захопилися 98 тис. з 25,4 млн абонентів "Київстар", тоді як два інших його основних конкуренти не змогли назвати такої кількості гравців.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі "Київстару", компанія пропонує абонентам підписатися на новину про реліз гри в Україні через SMS і електронний лист, і як бонус отримати 1000 МБ інтернет-трафіку.

У другого за величиною оператора мобільного зв'язку Vodafone Україна, що обслуговує близько 20,7 млн абонентів, агентству відповіли, що не підраховували кількість гравців в їхній мережі. "Ми не стежили за абонентами, в які ігри вони грають", - сказали в компанії.

Мобільний оператор lifecell, у якого 9,7 млн абонентів, також повідомив, що наразі не має такої статистики.

Як повідомлялося, виторг від популярної гри для мобільних пристроях Pokemon Go(розробник - Niantic) перевищила $200 млн за перші 30 днів після виходу на ринок, йдеться в доповіді SensorTower. Таким чином, Pokemon Go випередила попереднього лідера за цим показником - гру Clash Royal (від Supercell), що зібрала $120 млн за перші 30 днів.

Pokemon Go - безкоштовна мобільна гра з елементами доповненої реальності. Мета гри - знаходити і тренувати покемонів, які з’являються на екранах мобільних пристроїв у певних локаціях в реальному світі, щоб потім брати участь в битвах з покемонами інших гравців.

Наразі гра офіційно доступна лише в США, Новій Зеландії, Австралії і Німеччині, проте після нескладних змін налаштувань смартфона грати в неї можна де завгодно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА