13:17 20.08.2016

Мер Дніпра закликає оргкомітет "Євробачення-2017" нарешті визначитися з приймаючим містом

2 хв читати
Мер Дніпра закликає оргкомітет "Євробачення-2017" нарешті визначитися з приймаючим містом

Мер Дніпра Борис Філатов закликає організаційний комітет пісенного конкурсу "Євробачення-2017" нарешті визначитися з містом, яке його прийматиме.

"Шановні члени оргкомітету з "Євробачення-2017"! Будь ласка, визначитеся з містом-переможцем у найкоротші терміни. Час йде. І йде він як для Дніпра, так і для Києва з Одесою. Для всієї країни йде. Народіть, будь ласка, хоч якесь, але рішення. Ще тиждень потягніть, і нам уже точно не буде цікаво цим питанням займатися. Ми люди серйозні і розуміємо обсяг поставлених завдань. Сподіваюся, що і ви також розумієте", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, до фіналу конкурсу на право проведення "Євробачення" у 2017 році пройшли Київ, Одеса та Дніпро.

Оргкомітет конкурсу планував оголосити результати конкурсу 27 липня, проте відклав прийняття результату на невизначений термін для проведення додаткової оцінки претендентів.

18 серпня в Міністерстві культури України агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що експерти проводять технічну оцінку міст-претендентів на проведення "Євробачення-2017", а Європейський мовний союз згоден на його проведення у будь-якому з міст.

За словами прес-секретаря міністра культури Юлії Даценко, нині проводиться технічний аналіз тих проектів, які представило кожне з міст. Вона зазначила, що основним питанням є виконання технічних вимог до місця проведення конкурсу.

Ю.Даценко розповіла, що до Києва вже приїжджали представники компаній, які готові виконати підготовчі роботи в кожному з міст-претендентів, зокрема, накрити тимчасовим накриттям стадіон "Чорноморець" в Одесі.

Прес-секретар міністра культури додала, що в міністерстві сподіваються на ухвалення найближчим часом фінального рішення організаційного комітету щодо міста проведення конкурсу у 2017 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА