10:57 25.08.2016

Бойовики за добу 85 разів обстріляли сили АТО - штаб

2 хв читати
Бойовики за добу 85 разів обстріляли сили АТО - штаб

За минулу добу бойовики 85 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил АТО, зокрема 38 разів на донецькому, 22 на маріупольському і 25 на луганському напрямках, інформує прес-центр штабу спецоперацій в четвер вранці в сторінці в Facebook.

"На донецькому напрямку противник ще до світанку бив з важкої артилерії калібру 122 мм по Троїцькому і Луганському. По всій лінії розмежування цього напрямку: Невельському - Авдіївській промзоні - Світлодарській дузі, противник вів обстріл з 120 і 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, кулеметів крупного калібру і стрілецької зброї, Авдіївку противник розстріляв з танків, а в Луганському застосував БМП. Ближче до опівночі окупанти випустили близько шести десятків артилерійських снарядів по Семигір’ю, застосувавши калібр 152 мм", - йдеться у зведенні станом на 6.00 четверга.

На маріупольському напрямку ворог із 122 мм самохідних установок випустив понад сотню снарядів по Широкиному. По позиціях у Новогригорівці, Широкиному і Старогнатівці противник вів вогонь із мінометів 120 калібру, по Мар'їнці та Красногорівці застосував калібр 82 мм, у н.п. Водяному, Широкиному і Павлополі стріляв з гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу Мар'їнки бойовики задіяли БТР. Ворожі снайпери активізувалися під Мар'їнкою та Новотроїцьким.

"На Луганщині противник з важкої артилерії калібру 152 мм розстрілював позиції в Калиновому - Попасній, Новозванівці, Жолобку і Новотошківському, в обстрілі Кримського застосував 122 мм калібр. По Кримському, Попасній і Станиці Луганській ворог вів мінометний, гранатометний і кулеметний вогонь, у Новоолександрівці й Золотому вогонь відкривав з гранатометів і кулеметів великого калібру. Поблизу Кримського окупанти застосували танки, а в Станиці Луганській БМП. У районі Новоолександрівки проявив себе снайпер ", - поінформували в прес-центрі штабу АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА