15:19 25.08.2016

Оргкомітет знову скасував оголошення міста-переможця конкурсу з проведення "Євробачення-2017"

2 хв читати
Оргкомітет знову скасував оголошення міста-переможця конкурсу з проведення "Євробачення-2017"

Організаційний скасував заплановане на 25 серпня оголошення переможця відбору серед міст на право проведення міжнародного конкурсу естрадної пісні "Євробачення" в 2017 році.

Про це йдеться у повідомленні на сайті уряду. Однак про можливу дату, на яку переноситься оголошення, не йдеться.

Близько 10.00 четверга на сайті Кабміну України був проанонсований брифінг оргкомітету, на якому мав бути оголошений переможець відбору міста-господаря "Євробачення-2017". Згідно з ним, брифінг мав розпочатися о 15.00.

До цього організаційний комітет планував оголосити результати конкурсу 27 липня, однак тоді відклав ухвалення результату на невизначений термін для проведення додаткової оцінки претендентів.

Як повідомлялося, у фінал конкурсу на право проведення "Євробачення" в 2017 році пройшли Київ, Одеса і Дніпро.

18 серпня у Міністерстві культури України агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що експерти проводять технічну оцінку міст-претендентів на проведення "Євробачення-2017", а Європейський мовний союз згоден на його проведення у кожному з міст.

За словами прес-секретаря міністра культури Юлії Даценко, тривав технічний аналіз проектів, щопредставило кожне з міст. Вона зазначила, що основним питанням є виконання технічних вимог до місця проведення конкурсу.

Ю. Даценко розповіла, що до Києва вже приїжджали представники компаній, які готові виконати підготовчі роботи в кожному з міст-претендентів, зокрема, звести тимчасову покрівлю на стадіоні "Чорноморець" в Одесі.

Прес-секретар міністра культури додала, що в міністерстві сподіваються на винесення фінального рішення організаційного комітету про те, в якому місті відбуватиметься конкурс у 2017 році, найближчим часом.

Україну визначено місцем проведення "Євробачення-2017" після перемоги Джамали у травні 1916 р. у Швеції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА