18:47 26.08.2016

Бойовики завдали масованого артудару по Кримському на Луганщині

1 хв читати
Бойовики завдали масованого артудару по Кримському на Луганщині

З півночі і протягом дня п'ятниці бойовики 27 разів застосовували зброю проти сил АТО на Донбасі, зокрема із застосуванням заборонених Мінськими угодами озброєнь, повідомляє прес-центр штабу спецоперації.

"На Луганському напрямку доба почалася з масованого артилерійського удару по Кримському, тут ворог випустив понад півсотні снарядів калібру 122 мм. Золоте ворог обстрілював із кулеметів, а в Новозванівці відкривав вогонь з гранатометів і стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО станом на 18.00 п'ятниці, оприлюдненій на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку найчастіше режим припинення вогню порушувався в Красногорівці, де противник бив по українським опорних пунктів з 120 і 82 мм мінометів. Крім цього, під щільний вогонь з мінометів калібру 120 мм потрапили бійці ЗС України н. п. Тарамчук, Широкине і Лебединське. У Водяному окупанти використовували 82 мм калібр мінометів, а в Березовому - автоматичні станкові гранатомети

"У другій половині дня провокації із застосуванням стрілецької зброї тривали в Широкиному і Мар'їнці, в Мар'їнці до того ж зафіксовано снайперський вогонь", - йдеться у звіті.

На Донецькому напрямку тривають мінометний обстріл укріплень ЗС України, розташованих в Авдіївці, Зайцевому і Пісках. Поблизу Луганського ворог відкрив вогонь з ручних протитанкових гранатометів, до того ж на цій ділянці Світлодарської дуги зафіксовано роботу бойових машин піхоти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА