14:30 29.08.2016

Турчинов: Ми маємо забезпечити ЗСУ зброєю і технікою, які зможуть переламати хребет ворогу

1 хв читати
Турчинов: Ми маємо забезпечити ЗСУ зброєю і технікою, які зможуть переламати хребет ворогу

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов вбачає основним завданням вітчизняного оборонно-промислового комплексу подальше створення якісної зброї для Збройних сил України, а також відновлення позицій виробників зброї та військової техніки на світовому ринку.

"Сьогодні завдання перед нашими виробниками і науковими працівниками - створити сучасну якісну зброю та військову техніку, яка насамперед ні в чому не поступатиметься російськими аналогам. Ми маємо забезпечити ЗСУ зброєю та військовою технікою, яка зможе переламати хребет ворогу", - сказав О.Турчинов під час презентації новітньої зброї і техніки з нагоди п'ятиріччя ДК "Укроборонпром" на Київському бронетанковому заводі в понеділок.

Ще одним завданням він назвав відновлення позицій українських виробників зброї та військової техніки на світових ринках

"Для нас важливо, і це пріоритетне завдання, щоб коли говорили про українську зброю, всі розуміли, що це - найкраща зброя", - сказав він.

О.Турчинов привітав держконцерн "Укроборонпром" із 5-річчям, зазначивши, що за останні два роки це підприємство подолало шлях, який подібні підприємства проходять десятиліттями.

"За останні два роки обсяг виробництва збільшився втричі. Це рекордна цифра, і без цього виробництва ми не змогли б обстояти нашу Україну", - наголосив секретар РНБО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА