17:25 29.08.2016

Німеччина виділила EUR8 млн терміном на 2 роки на гуманітарні заходи МКЧХ в Україні

1 хв читати
Німеччина виділила EUR8 млн терміном на 2 роки на гуманітарні заходи МКЧХ в Україні

Загальна сума підтримки Федеральним урядом Німеччини гуманітарних заходів і проектів Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) в Україні на поточний і наступний роки становить 8 млн євро.

"Підтримка надається в рамках проекту "МКЧХ - допомога, захист, профілактика і коопераційні зв'язки в Україні у 2016-2017 роках" ("ICRC Assistance, Protection, Prevention and Cooperation Activities in Ukraine 2016-2017"). Після того як Німеччина на початку цього року вже виділила на підтримку проекту 7 млн євро, прийнято рішення про збільшення обсягів фінансування на мільйон євро", - повідомляє відділ преси і роботи з громадськістю посольства ФРН в Україні.

У посольстві нагадали, що в 2015 році Німеччина профінансувала гуманітарні заходи МКЧХ в Україні в сумі EUR3 млн.

Діяльність МККК спрямована на Східну Україну і охоплює такі напрями: медична допомога, лікування психічних травм, підтримка закладів охорони здоров'я, профілактичні заходи, забезпечення продуктами харчування та предметами особистої гігієни, водопостачання, навчання медичного та обслуговуючого персоналу, пошук зниклих безвісти і возз'єднання сімей, опіка в'язнями, збір інформації про небезпеку у вигляді мін і залишків бойових засобів тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА