18:19 07.09.2016

У розслідуванні викрадення співробітника "Укрзалізниці" Людмирського поки що немає проривів

1 хв читати
У розслідуванні викрадення співробітника "Укрзалізниці" Людмирського поки що немає проривів

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомила, що у розслідуванні викрадення начальника департаменту електропостачання ВАТ "Укрзалізниця" Валерія Людмирського поки що немає проривів.

"Поки що немає якихось проривів", - сказала Х. Деканоїдзе на брифінгу в Києві в середу, відповідаючи на запитання журналістів.

Як повідомлялося, близько 21:10 понеділка, 18 липня, невідомі викрали начальника департаменту електропостачання ВАТ "Укрзалізниця" В. Людмирського, коли той вигулював свого собаку в одному з київських дворів. При цьому застрелили пса – поліція знайшла 5 гільз на місці події.

За цим фактом Слідчий відділ Солом'янського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Розглядається низка можливих версій скоєння цього злочину, зокрема й та, що стосується професійної діяльності викраденого громадянина.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян висловив сподівання, що поліція зможе оперативно встановити місце перебування В. Людмирського.

Друзі і сім'я викраденого голови департаменту електропостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмирського готові виплатити $100 тис. за його звільнення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА