15:13 08.09.2016

Оргкомітет 9 вересня оголосить місто-переможець у конкурсі на право проведення "Євробачення-2017"

1 хв читати
Оргкомітет 9 вересня оголосить місто-переможець у конкурсі на право проведення "Євробачення-2017"

Організаційний комітет має намір 9 вересня оголосити місто, щоперемогло у відборі на право проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" в 2017 році.

Згідно з повідомленням на офіційному сайті українського уряду, місто-господар конкурсу буде оголошено на брифінгу 9 вересня о 13:00.

Як повідомлялося, 25 серпня на сайті Кабміну був розміщений анонс брифінгу на 15:00, на якому мав бути оголошений переможець відбору міста-господаря пісенного конкурсу "Євробачення – 2017", однак пізніше анонс скасували.

Раніше організаційний комітет конкурсу планував оголосити результати конкурсу 27 липня, однак відклав ухвалення результату на невизначений термін для проведення додаткової оцінки претендентів.

У фінал конкурсу на право проведення "Євробачення" в 2017 році пройшли Київ, Одеса і Дніпро.

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія заявив, що два з трьох міст мають значні переваги - Київ і Одеса.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що українська столиця є найкращим претендентом на проведення пісенного конкурсу і висловив обурення фактом затягування прийняття рішення.

Глава Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі закликав провести "Євробачення" в Одесі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА