16:44 28.09.2016

Гройсман про звіт щодо MH17: Упевнений, що звіт слідчих доведе, хто хоче миру на Донбасі, а хто сіє зло й тисячі смертей

2 хв читати
Гройсман про звіт щодо MH17: Упевнений, що звіт слідчих доведе, хто хоче миру на Донбасі, а хто сіє зло й тисячі смертей

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, коментуючи звіт міжнародної групи слідчих з розслідування трагедії малайзійського "Боїнга" MH17, висловив упевненість, що звіт слідчих доведе, хто хоче миру на Донбасі, а хто "сіє зло".

"Переконаний, що юридичне рішення нідерландських правоохоронців укотре доведе, хто є хто на Донбасі, - хто хоче миру, а хто сіє зло і тисячі невинних смертей. Сподіваюся, що це юридичне рішення об'єднає європейських політиків у відстоюванні правди, демократії, інтересів вільної, демократичної Європи і всього континенту ", - написав прем'єр на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Прем'єр нагадав, що в середу Генеральна прокуратура Нідерландів оприлюднила перші дані міжнародної слідчої групи з розслідування катастрофи МН17, згідно з якими пасажирський літак 17 липня 2014 року було збито над сходом України з Первомайська, підконтрольного проросійських бойовиків, з установки "Бук", яка прибула на територію Україна з Росії, куди незабаром повернулася.

За словами В.Гройсмана, правоохоронні органи чітко встановили факт перебування на території України зброї Росії, від якого загинули пасажири авіалайнера, і його походження, складено список з 100 підозрюваних.

"Коли я очолював державну комісію з розслідування трагедії МН17, у мене ніколи не було ніяких сумнівів, що це був спланований теракт - найбільший теракт в Європі за останні десятиліття, від якого загинули мирні люди - діти, жінки, чоловіки", - підкреслив прем'єр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА