19:54 20.10.2016

Кличко доручив провести аудит у відділі реклами та департаменті архітектури КМДА

2 хв читати
Кличко доручив провести аудит у відділі реклами та департаменті архітектури КМДА

Правоохоронці затримали провідного спеціаліста департаменту містобудування та архітектури Київської міськдержадміністрації, викритого на хабарництві. Міський голова Києва Віталій Кличко доручив провести службову перевірку та аудит у відділі реклами і цьому департаменті КМДА.

Як повідомила в четвер прес-служба Генеральної прокуратури України, управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генпрокуратури спільно з департаментом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генпрокуратури та співробітниками департаменту захисту економіки Національної поліції України 19 жовтня після отримання чергової частини неправомірної вигоди в сумі 42 тис. грн затримали провідного спеціаліста департаменту містобудування та архітектури КМДА за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) КК України.

Слідство встановило, що цей держслужбовець вимагав й отримав 52 тис. грн неправомірної вигоди від керівника одного з суб'єктів господарювання за непроведення демонтажу об'єктів зовнішньої реклами працівниками КП "Київреклама", розміщених на магазинах, що здійснюють торгівлю непродовольчими товарами на території Києва.

Нині проводяться невідкладні процесуальні та слідчі дії, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

У свою чергу прес-служба міського голови Києва повідомила, що В.Кличко доручив провести відповідну перевірку.

"Перевірка має бути здійснена і у відділі реклами, і в департаменті, і в усіх структурах адміністрації, які мають відношення до реклами в місті Києві. Бо поки ми сьогодні робимо все, щоб навести лад з рекламою в столиці, деякі чиновники продовжують брати хабарі. Так не буде!" - наводить прес-служба слова В.Кличка.

Він подякував працівникам Національної поліції за ефективну роботу і висловив сподівання на подальшу оперативну реакцію на сигнали про чиновників-здирників.

Мер також закликав підприємців не мовчати і не давати грошей, якщо якийсь чиновник їх вимагає, а одразу звертатися до правоохоронних органів.

В.Кличко зазначив, що столична влада розробила нові правила розміщення рекламних засобів, які покликані кардинально змінити ситуацію з розміщенням реклами в Києві, незабаром нову концепцію винесуть на обговорення і прийняття Київрадою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА