15:32 24.10.2016

У Генпрокуратурі реорганізували Департамент спецрозслідувань

1 хв читати
У Генпрокуратурі реорганізували Департамент спецрозслідувань

З метою удосконалення організації роботи Генеральної прокуратури України сталася реорганізація Департаменту спеціальних розслідувань, в результаті якої було створено Управління з розслідування злочинів, скоєних злочинними організаціями, повідомляє прес-служба відомства.

"Для активізації і завершення досудового слідства і передачі до суду "Великої кримінальної справи" відносно (екс-президента України - ІФ) В. Януковича і його найближчого оточення створено Управління з розслідування злочинів, здійснених злочинними організаціями. До складу управління увійшли 63 співробітники", - зазначено в повідомленні прес-служби Генпрокуратури України, оприлюдненому в понеділок.

У інформації йдеться про те, що "Велика справа" відносно В. Януковича складається з багатьох епізодів, зокрема - узурпація влади, розвал економіки, послаблення обороноздатності країни і інформаційної безпеки, заволодіння державним майном - резиденцією "Межигір'я", і тому подібне.

До Департаменту спеціальних розслідувань після реорганізації входять 56 співробітників і очолювати його продовжує Сергій Горбатюк. "За цим Департаментом залишається розслідування і передача до суду справ щодо Майдану", - пояснили в прес-службі Генпрокуратури України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА