20:30 24.10.2016

Помер відомий економіст і громадський діяч Богдан Гаврилишин

1 хв читати

Київ. 24 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - В понеділок о 5 годині ранку в 90-річному віці пішов з життя видатний українсько-канадсько-швейцарський економіст, професор, меценат і громадський діяч Богдан Дмитрович Гаврилишин.

"Останні хвилини свого життя Богдан Дмитрович провів у колі сім'ї у своїй квартирі в Києві", - повідомляється на сторінці Добродійного фонду Богдана Гаврилишина в Facebook.

Б. Гаврилишинуу 19 жовтня виповнилося б 90 років. Він працював радником кількох президентів, прем'єр-міністрів, спікерів Верховної Ради України.

У 2010 році заснував "Добродійний фонд "Богдана Гаврилишина", завданням якого є підготовка молодих українців, які допоможуть на основі успішного досвіду кращих країни Європи трансформувати Україну.

Був одним з учасників ініціативної групи "Першого грудня".

21 жовтня цього року президент України Петро Порошенко нагородив його орденом Свободи.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА