10:56 26.10.2016

Дніпропетровська обладміністрація планує отримати від ЄІБ 1,2 млрд грн на реконструкцію соціальних об'єктів

2 хв читати
Дніпропетровська обладміністрація планує отримати від ЄІБ 1,2 млрд грн на реконструкцію соціальних об'єктів

Дніпропетровська обласна державна адміністрація планує отримати від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) 1,2 млрд грн на реконструкцію 50 соціальних об'єктів в області.

"Дніпропетровська обладміністрація по максимуму використовує всі шляхи для розвитку. Кожен європейський проект сприймаємо як можливість поліпшити життя людей. На фінансування Європейського інвестиційного банку Дніпропетровщина представила 50 проектів - модернізація та реконструкція шкіл, лікарень, водогонів. Вартість робіт за цими проектами - 1,2 млрд грн", - розповів журналістам голова обладміністрації Валентин Резніченко.

За його словами, проекти для участі в програмі Європейського інвестиційного банку "Надзвичайна кредитна програма для відновлення України" добирали з усього регіону: долучитися могли і міста, і райони. Для того щоб уся проектна документація була підготовлена на високому рівні, обладміністрація запросила фахівців проектно-інженерної компанії, лідерів ринку консалтингу у сфері ЖКГ, які аналізували кожен проект і допомагали оформити необхідну документацію.

Голова обладміністрації повідомив, що серед поданих проектів - реконструкція лікарні №4 у Дніпрі, хірургічного корпусу обласної лікарні ім. Мечникова, поліклініки Спеціалізованого медичного центру матері та дитини ім. Руднєва, водоканалу в Кам’янському та ще кілька десятків шкіл, дитячих садків та інших соціально важливих об'єктів у містах і районах області.

Як повідомлялося, "Надзвичайна кредитна програма для відновлення України" була запропонована Україні Європейським інвестиційним банком. Її мета - подолання наслідків військового конфлікту на сході України. Проект поширюється на п'ять регіонів - території Донецької та Луганської областей, які перебувають під контролем України, а також Харківську, Дніпропетровську та Запорізьку області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА