11:40 26.10.2016

Кабмін затвердив ліцензійні умови для виробників і постачальників спецтехзасобів для зняття інформації

1 хв читати
Кабмін затвердив ліцензійні умови для виробників і постачальників спецтехзасобів для зняття інформації

Кабінет Міністрів України затвердив ліцензійні умови здійснення господарської діяльності, пов'язаної з розробкою, виготовленням, постачанням спеціальних технічних засобів для зняття інформації з каналів зв'язку та інших технічних засобів негласного отримання інформації.

Такі умови закріплені постановою уряду №669 від 22 вересня 2016 року "Деякі питання щодо спеціальних технічних засобів для зняття інформації з каналів зв'язку та інших технічних засобів негласного отримання інформації", текст якої опубліковано у виданні "Урядовий кур'єр" у вівторок.

Зазначеним документом також затверджуються критерії належності спеціальних технічних засобів для зняття інформації з каналів зв'язку та інших технічних засобів негласного отримання інформації і перелік таких засобів.

У поясненні до постанови зазначено, що цим документом конкретизовані кадрові, організаційні, технологічні вимоги до суб'єктів господарювання, які провадять вищезазначену господарську діяльність. Крім того, визначено вичерпний перелік документів, що підтверджують відповідність суб'єкта господарювання вимогам ліцензійних умов.

"Прийняття постанови також сприятиме запобіганню несанкціонованому розповсюдженню і використанню спецтехзасобів суб'єктами, яким не надано право на здійснення оперативно-розшукової діяльності", - зазначено в поясненні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР удосконалить порядок ведення військового обліку під час війни

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ВЛАДА

Зеленський розраховує на допомогу Данії в пошуку додаткових систем ППО для Миколаївської області

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення заступника голови Дніпровського РУ ГУНП на 14 млн грн

Європарламент 14-й раз відклав погашення бюджету Ради й Ради ЄС 2022 року, яке раніше відкладали через вимогу надати Україні Patriot

НАТО проведе неформальну нараду глав МЗС країн Альянсу в Празі 30-31 травня

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

Ворог атакував Полтавщину, попередньо, без жертв і постраждалих - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА