09:47 27.10.2016

Аваков в Японії переконував політиків у безальтернативності продовження санкцій проти РФ

2 хв читати
Аваков в Японії переконував політиків у безальтернативності продовження санкцій проти РФ

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у рамках свого візиту до Японії закликав політиків і громадських діячів не проводити політику умиротворення агресора, а об'єднатися і конкретними діями домогтися припинення Росією своїх агресивних дій.

"Умиротворяти агресора не можна. Ні ласкою, ні добрим словом, ні обіцянками з цукром, ні "закритими очима" на чуже горе.. Так вже було в історії, в 30-х роках минулого століття... Час цього не прощає – доводиться розплачуватися трагедіями цілих народів і континентів... Лише єдина, консолідована позиція всього цивілізованого світу, що об’єднується проти агресора, з чіткими вимогами та жорсткими санкціями - принесе результат – мир і повернення окупованих українських територій, мир у Сирії, японський контроль над північними Курилами.. Тільки так і ніяк інакше!", - написав А.Аваков на своїй сторінці в Facebook.

Він також повідомив, що дав півгодинне інтерв'ю японській газеті "Yomiuri Simbun", в якому лише частина питань поліцейського співробітництва, а в основному – воно було присвячене політиці.

За словами глави МВС України, напередодні запланованого в грудні візиту президента РФ Володимира Путіна в Токіо, він не соромився в оцінках нинішнього режиму в Росії.

"Говорив про війну, розв'язану ним на сході України, про окупацію Криму .. Випущений редакцією підсумковий матеріал відредагували в м'яких тонах.. І все ж я задоволений, що газета з найбільшим у світі друкованим тиражем понад 14 млн примірників ( так-так 14 мільйонів.!!!), яку читають у всій Азії – написала про необхідність збереження санкцій проти Росії - як з боку Японії, так і з боку країн G7 на тлі безперервної агресії путінського режиму проти України. На тлі зведень з фронту про щоденні обстріли, зведень про поранених і вбитих.. На фоні окупації Криму і Донбасу", - написав А. Аваков.

Як повідомлялося, офіційний чотириденний візит міністра внутрішніх справ України до Японії розпочався 24 жовтня. Під час візиту заплановані зустрічі міністра з головою Національної комісії з громадської безпеки Японії Юном Мацумото, віце-міністром закордонних справ Японії Нобуо Кіші і віце-президентом Японського Агентства міжнародного співробітництва Кейнічи Томійоші. Частина зустрічей вже відбулися.

Також А. Аваков оглянув кілька поліцейських станцій і Центр дорожнього контролю Поліцейського Управління Токіо. Крім цього, в рамках візиту відбуваються зустрічі з представниками міжнародних неурядових організацій та бізнес-структур.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський ввів у дію рішення РНБО, що забороняє військовим грати в азартні ігри в Інтернеті

На Вінниччині невідомі вночі розстріляли поліцейських, один із них загинув, у двох областях запроваджено спецоперацію

Ворог за добу здійснив майже 300 ударів по семи населених пунктах Запорізької області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, є загиблий

На Харківщині з-під завалів зруйнованої ворожими обстрілами госпбудівлі врятовано людину

Окупанти продовжують обстрілювати Дніпропетровську область, суботу оголошено Днем жалоби через жертви напередодні

Ліквідовано дві ворожі керовані авіаракети та три розвіддрони

ЗС України продовжують відбивати ворожі атаки на шести напрямках

Росіяни вдарили ракетами по Запоріжжю, пошкоджено об'єкт інфраструктури

Росіяни за добу здійснили 29 ракетних і 67 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА