12:55 27.10.2016

Один військовослужбовець загинув, ще троє поранені на Донбасі за добу

2 хв читати
Один військовослужбовець загинув, ще троє поранені на Донбасі за добу

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу один український військовослужбовець загинув, ще троє поранені, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій один військовослужбовець загинув, поранено трьох наших військових", - сказав він на брифінгу в четвер у Києві.

За словами спікера оборонного відомства, на луганському напрямку бойові дії велися по всій лінії фронту, за винятком Станично-Луганського району.

О.Мотузяник розповів, що вперше з часу розведення сил і засобів в трьох районах на Донбасі було обстріляно м. Золоте Попаснянського району. "Окупанти порушили режим тиші в Золотому, вперше з моменту розведення сил і засобів української армії і російсько-окупаційних військ", - повідомив він.

Бойові дії були в Новозванівці, Новоолександрівці й Троїцькому. Українські війська були змушені відкривати вогонь у відповідь.

На донецькому напрямку головною "гарячою точкою", за словами представника Міноборони, залишається Авдіївська промзона. Також противник неодноразово порушував режим тиші в Зайцевому, Майорську, Новгородському. Крім того, вперше за довгий час поновилися бойові дії на позиції шахти Бутівка. Загалом за минулу добу на донецькому напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема 9 - з використанням важкого озброєння.

На маріупольському напрямку кількість ворожих обстрілів значно зросла. За словами О.Мотузяника, на ділянках фронту Красногорівка-Мар'їнка та Павлопіль-Широкине бойовики випустили по позиціях української армії понад 220 мінометних мін, танкових і артилерійських снарядів. Загалом за минулу добу на маріупольському напрямку було зафіксовано 43 ворожих обстріли, зокрема 19 - з використанням важкого озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА