21:10 27.10.2016

Чоловік помер від отруєння алкоголем у Рівненській області

1 хв читати
Чоловік помер від отруєння алкоголем у Рівненській області

У с. Малий Стидин Рівненської області 32-річний місцевий житель помер від отруєння алкоголем дорогою додому, повідомляє поліція.

Як повідомляє в четвер відділ комунікації поліції Рівненської області, чоловіка без ознак життя виявив його односелець вранці 26 жовтня біля огорожі одного з приватних будинків.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, під час поверхневого огляду тіла виявили тілесні ушкодження у вигляді ран, саден і синців обличчя.

"Як з'ясували поліцейські, до трагічних наслідків призвела горілка. Чоловік, який проживав із батьками, старшим і молодшим братами, ніде не працював і систематично зловживав алкоголем. Напередодні його вкотре бачили в місцевому кафе, де він разом з односельцями вживав спиртне. Через надмірну кількість випитого 32-річний житель села Малий Стидин іще зміг пройти близько півкілометра від бару та впав біля огорожі будинку, внаслідок чого і отримав тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Як зазначено, тіло чоловіка доставили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Згідно з лікарським свідоцтвом про смерть, чоловік помер унаслідок гострого алкогольного отруєння.

Відомості за цим фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА