16:31 02.11.2016

Суд визнав банкрутом завод безалкогольних напоїв "Росинка"

1 хв читати
Суд визнав банкрутом завод безалкогольних напоїв "Росинка"

Господарський суд Вінницької області постановою від 24 жовтня 2016 року визнав банкрутом та відкрив ліквідаційну процедуру стосовно ПРАТ "Київський завод безалкогольних напоїв "Росинка" (Вінниця).

Згідно з повідомленням, оприлюдненим в Єдиному державному реєстрі судових рішень, ліквідатором підприємства призначено арбітражного управляючого Вадима Островського.

Як повідомлялося, ініціатором банкрутства виступило ТОВ "Сіріус Екстружен" (Хмельницький).

Згідно з Єдиним реєстром юридичних осіб, ТОВ "Сіріус Екстружен" займається випуском тари з пластмас. Його засновниками виступають ТОВ "Flovilia Limited" (Кіпр, Нікосія) і ТОВ "Фордон Есет Менеджмент" (Київ). Кінцевий бенефіціар - Анатолій Кіпіш - є одним з власників компанії Nemiroff.

Засновниками ПРАТ "Київський завод безалкогольних напоїв "Росинка" є Руслан і Валентина Лебеденки, Наталя і Василь Соколовські

"Київський завод безалкогольних напоїв "Росинка", один з найбільших в країні виробників безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, квасу і мінеральної води, заснований в 1960 році. Випускає продукцію під торговими марками "Росинка", "Софія Київська", "Capri-Sonne" тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА