13:23 06.11.2016

У Києві вночі сталася ДТП за участю сина нардепа Молотка

1 хв читати
У Києві вночі сталася ДТП за участю сина нардепа Молотка

У ніч на неділю в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю сина народного депутата України Ігоря Молотка (депутатська група "Воля народу") Дениса, внаслідок якої травм різного ступеня тяжкості, за непідтвердженими даними, дістали чотири людини.

"Прес-служба народного депутата Ігоря Молотка підтверджує, що вночі на вул. Борщагівській м. Києва сталася ДТП за участю його сина Дениса", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в неділю вдень.

Водночас сам І.Молоток на своїй сторінці у Facebook із цього приводу написав: "Незалежно від того, з чиєї вини сталася ДТП, лікування постраждалих беру на себе. Висловлюю щире співчуття постраждалим. Поряд із цим жодним чином не перешкоджатиму об'єктивному розслідуванню обставин ДТП".

Як повідомляє український блогер Роман Сініцин на своїй сторінці у Facebook, Д.Молоток, 1988 р. н., уночі з товаришем "влаштували п'яні перегони по Києву на Mercedes GL". "Відправили в нокаут Matiz піцерії Mamamia і Prius патрульної поліції України. Відправили 4-х людей в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Втікали від копів. Спочатку на Мерседесі, потім коли його "роззуло" на повороті - кинули машину і побігли дворами. Не втекли", - написав Р.Сініцин. Блогер також опублікував фотографії зі свідченнями ДТП.

Агентство "Інтерфакс-Україна" наразі не має підтвердження чи спростування цієї інформації від правоохоронних органів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА