12:16 25.11.2016

Москаль проситиме нардепів не голосувати за скасування мораторію на експорт лісу-кругляка

1 хв читати
Москаль проситиме нардепів не голосувати за скасування мораторію на експорт лісу-кругляка

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль проситиме народних депутатів, які пройшли до Верховної Ради України від Закарпаття, не голосувати за скасування мораторію на вивезення необробленої деревини за кордон.

"Вчора президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що Україна в найближчі тижні скасує заборону на експорт необробленої деревини. У відповідь на це ЄС готовий надати нам останній транш фінансової допомоги в EUR600 млн... Може, тоді вивеземо з цієї країни все, що має бодай якусь цінність, продамо за копійки, а самі залишимося голі й босі в центрі Європи?" - написав Г.Москаль на своїй сторінці Фейсбук у п'ятницю.

Він зазначив, що про виділених EUR600 млн допомоги від ЄС через півроку все забудуть, а "вирубані та продані за копійки Карпати стануть національною ганьбою на довгі роки".

"Тому нехай європейські партнери не ставлять нам ультиматумів і не перетворюють Україну на сировинний придаток. Я особисто буду просити нардепів від Закарпаття не голосувати за скасування мораторію на вивезення необробленої деревини за кордон", - повідомив голова Закарпатської ОДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА