12:36 02.12.2016

Міноборони освоїть усі кошти, виділені на закупівлю озброєння і техніки у 2016 році - Полторак

1 хв читати
Міноборони освоїть усі кошти, виділені на закупівлю озброєння і техніки у 2016 році - Полторак

Міністерство оборони України освоїть усі кошти, виділені цього року на закупівлю озброєння і техніки, проте оборонне замовлення виконано не буде, заявляє глава відомства Степан Полторак.

"Цього року ми прийняли на озброєння 17 нових зразків озброєння і військової техніки, досить багато закупили ракетно-артилерійського озброєння, боєприпасів, броньованої та автомобільної техніки, тепловізорів та інших видів. Зривів із закупівлі у нас немає, але недофінансування є", - розповів С.Полторак в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"3,6 млрд грн ми недоотримали на виконання державного оборонного замовлення. Ці кошти планувалося отримати від спецконфіскації, але Верховна Рада не ухвалила відповідного закону. Тому нам не вдалося виконати до кінця державне оборонне замовлення", - додав він.

Водночас міністр запевнив, що виділені кошти буде освоєно. "Але ті кошти, які ми вже отримали, до кінця року буде використано. Буквально два тижні тому було виділено останній мільярд гривень. Ці кошти були законсервовані, але вже є рішення уряду про розблокування, і всі контракти на закупівлю озброєнь і техніки вже підписані", - розповів С.Полторак.

Повний текст інтерв'ю буде оприлюднено на головній сторінці агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА