13:40 06.12.2016

Рітейлер "АЧ" вимагає в суді скасування заборони на продаж алкоголю вночі

2 хв читати
Рітейлер "АЧ" вимагає в суді скасування заборони на продаж алкоголю вночі

ТОВ "АЧ" (Київ), що розвиває українську мережу супермаркетів "ЕКО-маркет", звернулося до Окружного адміністративного суду Києва з позовом до Київської міської ради з вимогою скасувати рішення про заборону реалізації алкогольних напоїв на території Києва в нічний час.

Відповідні дані містяться в оголошенні, розміщеному в газеті "Хрещатик" від 6 грудня.

Згідно з ним, судове засідання за позовом ТОВ "АЧ", ТОВ "Симпатик" і ТОВ "Ексим Трейд Транс Фуд" (усі - Київ, входять до мережі "ЕКО-маркет") про визнання рішення Київради від 22 вересня 2016 року "Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв і пива в стаціонарних об'єктах торгівлі в Києві" відбудеться 13 грудня 2016 року.

Рішення Київради про заборону реалізації алкоголю в закладах роздрібної торгівлі на території Києва з 23:00 до 10:00 набуло чинності 13 жовтня. Контролюючим органам рекомендовано застосовувати до порушників передбачені законодавством заходи, зокрема звертатися в органи ліцензування з рекомендацією про позбавлення суб'єктів господарювання ліцензій на право торгівлі алкогольними напоями.

ТОВ "АЧ" створене в 2002 році. Мережа "ЕКО-маркет" відкрила перший магазин у Чернігові в 2003 році. Підрозділи компанії також провадять будівельну, девелоперську і проектну діяльність.

Згідно з даними компанії, станом на кінець травня 2016 року її мережа магазинів налічувала 114 супермаркети в 34 населених пунктах України. У них представлені продукти харчування, побутова хімія, товари першої необхідності. Крім того, у компанії є власне виробництво - пекарні, кулінарні і м'ясні цехи, а також кондитерське виробництво в деяких магазинах.

"АЧ", окрім мережі продуктових супермаркетів, об'єднує мережу торгових комплексів "ЕКО-маркет", а також торговий центр (ТЦ) "Європорт" (Київ), Рівненський ЦУМ і ТЦ "Паровоз" у Полтаві.

Чистий збиток компанії в 2015 році скоротився на 23,3% порівняно з 2014 роком - до 338,074 млн грн, її чистий дохід виріс на 19,9% - до 4 млрд 759,834 млн грн.

Згідно з даними в системі розкриття інформації НКЦБФР, на початок травня 2016 року учасниками ТОВ "АЧ" були Northwall Investments Limited (99,93%, Нікосія, Кіпр), ТОВ "ДВС" (0,06%, Київ) і Святослав Нечитайло (0,01%).

Статутний капітал ТОВ "АЧ" на 5 травня 2016 року становив 533,52 млн грн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ГУР МО України здійснило низку кібератак по російських об'єктах

У Києві шахраї підробляли листи від військових частин й отримали 1,7 млн грн гуманітарки - Офіс генпрокурора

Найближчої доби в більшості областей України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом - Укргідрометцентр

У Мінветеранів мають намір перезавантажити проєкт "Помічник ветерана"

ГУР допомагає РДК і "Свободі Росії" боротися з режимом у РФ - Юсов

Польща і Німеччина 26 березня запустять коаліцію "бронетанкових спроможностей" для України

В Україні частка негрошових соціальних послуг становить лише 6% - Жолнович

Експрацівник оборонного заводу в Миколаєві за допомогою дронів шпигував для ворога за комплексами ППО

В Україні зростає "чорний ринок" документів про підвищення кваліфікації для вчителів - освітній омбудсмен

НАТО зацікавлене в досвіді України у веденні комунікацій під час війни - Мінкультури

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА