10:15 08.12.2016

Організатори "Євробачення-2017" не зверталися з проханням про скасування чорних списків російських артистів

1 хв читати
Організатори "Євробачення-2017" не зверталися з проханням про скасування чорних списків російських артистів

Європейська мовна спілка (ЄМС) не зверталася до України з проханням про скасування чорних списків російських артистів на період проведення "Євробачення-2017, повідомляє інтернет-видання "Українська правда".

"Немає бажання коментувати чергові вигадки російських ЗМІ, але все-таки відзначу, що Європейська мовна спілка не веде жодних перемовин з владою України і з нами як мовником-організатором "Євробачення-2017" про скасування так званих чорних списків російських артистів на період проведення пісенного конкурсу", - наводить видання слова першого заступника генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Харебіна.

Він зазначив, що в питанні щодо чорних списків російських артистів Україна керуватиметься виключно власними національними інтересами.

"Саме зараз я та Вікторія Романова, виконавчі продюсери "Євробачення-2017", перебуваємо в головному офісі ЄМС у Женеві й обговорюємо підготовку до проведення конкурсу. Жодних прив'язок чорних списків росіян до проведення конкурсу в Україні не було і не може бути", - сказав О.Харебін.

Як пояснив О.Харебін, якщо до складу російської делегації входитиме нев'їзний артист, то його не пустять на територію України. При цьому він додав, що це питання належить виключно до компетенції державних органів України, відповідальних за національну безпеку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА