16:05 08.12.2016

У Києві поліцейські виявили квартиру з речами Миколи Азарова

1 хв читати
У Києві поліцейські виявили квартиру з речами Миколи Азарова

Київські оперативники виявили в Дарницькому районі столиці квартиру, в якій знайшли речі, що належали екс-прем'єру України Миколі Азарову, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"З помешкання вилучили нагородну зброю, зареєстровану на ім'я Азарова, картини та історичні цінності, вартість яких оцінюють у кілька мільйонів доларів США... Отримавши дозвільні документи, оперативники разом з адвокатом зайшли до квартири і побачили там близько двох сотень сумок з речами", - йдеться в повідомленні з посиланням на голову Національної поліції України Вадима Трояна.

"Десятки ікон та релігійних книг, датованих 19 століть, оригінали (згідно з висновками експертів) творів живопису Іллі Рєпіна, Василя Тропініна і Нікоса Сафронова. А ще столове срібло, пам'ятні монети, нагородну зброю з дозволами на ім'я прем'єра-втікача" і навіть козацька шабля", - повідомив В. Троян.

Він також зазначив, що в житлі були знайдені нагороди та привітання від керівництва РФ, які М.Азаров отримував навіть під час подій Революції Гідності.

Повідомлення проілюстровано фотографіями і відеозйомкою знайдених речей. Серед них старовинні книги, картини, ікони, кілька одиниць зброї з дозволами на ім'я М.Азарова з боєприпасами, козацька булава, а також привітання з Днем народження від прем'єра РФ Дмитра Медведєва.

На відео в житловому приміщенні серед речей: "велика совкова лопата "ДЛЯ ГРОШЕЙ" з вбудованим стилетом", посвідчення, келихи, десятки синтетичних картатих транспортувальних сумок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА