16:15 08.12.2016

"1 + 1 медіа" переводить канали на супутник Astra 4A.

1 хв читати
"1 + 1 медіа" переводить канали на супутник Astra 4A.

Медіахолдинг "1+1 Медіа" переводить мовлення каналів "1+1", "Плюсплюс", "Уніан ТБ", "Бігуді" і "Квартал ТБ" із супутника Amos 2 на супутник Astra 4A.

Згідно з прес-релізом медіахолдингу, з 8 грудня 2016 починається паралельне мовлення на обох супутниках, а перехід на новий супутник завершиться в лютому 2017 року.

"Нарешті ми з полегшенням можемо сказати, що трирічний марафон із консолідації всіх каналів "1 + 1 медіа" на одному супутнику підходить до завершення. Ми переходимо на супутник "Астра 4". У нас є успішна тривала історія співпраці з SES, і ми націлені на подальший розвиток наших партнерських відносин. Зараз перед нами постає завдання забезпечення максимально комфортного переходу на новий супутник для наших глядачів. Водночас, ми продовжуємо співпрацювати з Spacecom в інших проектах", - процитовано в прес-релізі слова виконавчого директора "1+1 медіа" Ярослав Пахольчук.

Медіахолдинг також повідомляє, що мовлення каналів здійснюватиметься з транспондера В3, де вже розташовані канали ТЕТ, "2+2" і "1+1 International".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА