11:58 12.12.2016

Попаснянський водоканал не знижує споживання електроенергії - "ЛЕО"

2 хв читати
Попаснянський водоканал не знижує споживання електроенергії - "ЛЕО"

Комунальне підприємство "Попаснянський районний водоканал" продовжує споживати такий же обсяг електроенергії, як і до заходів часткового знеструмлення, проведених 7 грудня повідомила прес-служба ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання".

"У "ЛЕО" вважають, що водники цілодобово використовують ті насоси, які все ще живляться електроенергією, таким чином, нівелюючи задумане зниження споживання і продовжують качати воду на території, непідконтрольні уряду України (НКТ) в тому ж обсязі, що 1 раніше", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, Попаснянський водоканал не тільки не погашає заборгованість перед "ЛЕО" за електроенергію в розмірі понад 120 млн грн, а продовжує її збільшувати.

"ЛЕО" попередило водоканал про плани продовжити обмеження споживання електроенергії 14 грудня. КП щомісяця споживає електроенергію на суму близько 7-9 млн грн.

У компанії розраховують, що питання проведення розрахунків найближчим часом буде вирішено в рамках засідань учасників Мінської групи.

Попаснянський водоканал, створений в липні 2015 року, забезпечує водою сотні тисяч людей, які переважно проживають на НКТ. Але споживачі НКТ не оплачують водопостачання з України.

Як повідомлялося, "ЛЕО" 1 і 7 грудня здійснило часткові відключення електроенергії на об'єктах Попаснянського водоканалу, частково знеструмивши Петровський ділянку, ЗФС-1 і ЗФС-2.

З липня 2016 року "ЛЕО" не має змоги провадити діяльність на НКТ. Тому обленерго пропонує обмежити різницю перетоків електроенергії на НКТ до рівня фактичної оплати.

"ЛЕО" входить до групи компаній "Енергетичний стандарт" Костянтина Григоришина, провадить діяльність у Луганській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

Сирський обговорив ситуацію на полі бою із литовським колегою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА