16:43 18.12.2016

У неділю відбудеться засідання РНБО України

1 хв читати
У неділю відбудеться засідання РНБО України

У неділю ввечері в Адміністрації президента України відбудеться засідання Ради національної безпеки й оборони України, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело.

"Сьогодні збирається РНБО", - сказав у неділю співрозмовник агентства.

Водночас, з яких питань збирається Рада нацбезпеки і оборони, поки що не відомо.

Агентство наразі не має в своєму розпорядженні офіційних підтверджень цієї інформації.

Раніше в неділю низка українських ЗМІ з посиланням на власні джерела в уряді повідомила, що 18 грудня Кабінет Міністрів може зібратися на позачергове засідання заради обговорення питання "ПриватБанку". Також стверджувалося, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман скасував робочий візит до Брюсселя.

Віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики Павло Розенко не підтвердив інформації про позачергове засідання уряду. "Станом на сьогодні про засідання уряду не повідомлялося", – сказав П.Розенко в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю вдень.

При цьому, дані про те, що В.Гройсман скасував візит до Королівства Бельгія, а замість нього українську делегацію очолить перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, підтвердила прес-секретар першого віце-прем'єра Оксана Сікора.

Між тим, за інформацією агентства "Інтерфакс-Україна", Кабінет Міністрів України з великою ймовірністю в неділю-понеділок ухвалить рішення щодо "ПриватБанку".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА