12:17 21.12.2016

ПриватБанк у середу проводить всі платежі без обмежень

2 хв читати
ПриватБанк у середу проводить всі платежі без обмежень

Державний ПриватБанк (Дніпро) у середу здійснює всі операції з рахунками юридичних осіб та суб'єктами господарювання, а також обслуговує фізичних осіб у звичайному режимі, без обмежень, повідомляється в прес-релізі фінустанови.

Як наголошується в повідомленні, банкоматна мережа ПриватБанку завантажена готівкою, а перебої у роботі банкоматів із технічних причин не перевищують 7%.

Згідно з інформацією банку, 20 грудня було опрацьовано 775 тис. платежів юросіб, підприємців та суб'єктів господарювання. СЕП НБУ працювала до 22:00.

У свою чергу Державна фіскальна служба (ДФС) повідомила платникам податків, що не стягуватиме штрафів через можливі порушення термінів сплати податків у період 19-20 грудня 2016 року.

Крім того, прес-служба банку повідомила, що за останню добу депозитний портфель фінустанови збільшився на 1,972 тис. депозитних договорів на суму 37 млн грн, $1,47 млн доларів та EUR382 тис., нагадавши, що всі вклади фізичних осіб у ПриватБанку незалежно від суми, згідно з ухваленим 20 грудня Верховною Радою законом, отримали 100-відсоткову гарантію виплат.

Як повідомлялося, уряд за пропозицією Нацбанку і акціонерів Приватбанку 18 грудня прийняв рішення про націоналізацію банку: держава отримає 100% в капіталі Приватбанку, а обсяг емісії облігацій внутрішньої держпозики для цих цілей оцінюється в межах 116,8-148 млрд грн.

Після цього банк на добу призупинив проведення операцій юросіб, а вранці 20 грудня відновив їх лише частково, обмеживши доступ до коштів, наявних на рахунках до 19 грудня.

ПриватБанк у другій половині дня відновив платежі корпоративних клієнтів, а з 21 грудня – відновив ліміти за овердрафтами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА