15:31 21.12.2016

Сбербанк Росії наразі не планує йти з українського ринку - Греф

1 хв читати
Сбербанк Росії наразі не планує йти з українського ринку - Греф

Сбербанк Росії наразі не планує йти з українського ринку, де банк представлений однойменною дочірньою організацією, повідомив голова Сбербанку РФ Герман Греф в інтерв'ю телеканалу "Россия 24".

"Загалом ми продовжуємо роботу в Україні. Наші активи стискаються поки що, ми не бачимо якоїсь перспективи дуже швидкого виходу з ринку, продовжуємо працювати", - сказав Г.Греф. За його словами, "дочка" Сбербанку дійсно працює в непростих умовах, "практично щотижня відбуваються якісь інциденти".

Г.Греф вважає, що на стабільність банківського сектора України вплинув також початок націоналізації ПриватБанку, одного з найбільших у країні.

"Ситуація складна, звісно. Усе, що сталося з ПриватБанком, підстьобнуло хвилю серед населення, тому, думаю, що якийсь час буде нестабільна ситуація і з приватними клієнтами, і з юридичними особами", - сказав топ-менеджер.

За його оцінкою, для спеціалістів націоналізація ПриватБанку не була секретом.

Українське ПАТ "Сбербанк" (раніше - ПАТ "Дочірній банк Сбербанку Росії", до цього - банк "НРБ") засновано в 2001 році. Його єдиним власником є Сбербанк Росії.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 липня 2016 року за розміром загальних активів Сбербанк посідав сьоме місце (47,845 млрд грн) серед 108 банків, що діяли в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА