14:16 04.01.2017

"Укртрансгаз" допустив "Нафтогаз" та "ЕРУ" до тендера із закупівлі 2,5 млрд куб. м газу

1 хв читати
"Укртрансгаз" допустив "Нафтогаз" та "ЕРУ" до тендера із закупівлі 2,5 млрд куб. м газу

ПАТ "Укртрансгаз" допустило до участі у тендері із закупівлі 2,5 млрд куб. м газу для виробничо-технологічних потреб НАК "Нафтогаз України" і ПП "ЕРУ Трейдинг", повідомляється в системі ProZorro.

Очікувана вартість закупівлі – 17,048 млрд грн.

Згідно з оприлюдненою інформацією, пропозиції ТОВ "Група УМВБ", ТОВ "Нафтогазгруп Деметра", ТОВ "Еско-Північ" були відхилені.

"У складі тендерної пропозиції (кожній з цих компаній – ІФ) відсутні документи, що підтверджують наявність достатніх ресурсів газу, передбаченого проектом договору, включеним до складу тендерної документації", - йдеться в обґрунтуванні відхилення заявок.

Як зазначено на сайті ProZorro, 30 грудня "Нафтогазгруп Деметра" подала скаргу на рішення про відхилення її заявки. "Тендерна пропозиція скаржника відхилена замовником на формальних і надуманих підставах. При цьому, незважаючи на те, що тендерну пропозицію іншого учасника, ПП "Еру Трейдинг", містить аналогічні нашим підготовлені документи, а окремі документи цього учасника не відповідають вимогам замовника, замовник не відхилив цю пропозицію, а допустив цю компанію до аукціону", - йдеться у скарзі.

Як повідомлялося, в 2016 році газ для виробничо-технологічних потреб "Укртрансгазу" в обсязі 1,8 млрд куб. м постачав "Нафтогаз України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА