11:48 07.01.2017

У шести областях України на автодорогах обмежено рух транспортних засобів

2 хв читати
У шести областях України на автодорогах обмежено рух транспортних засобів

Обмеження руху транспортних засобів із 6 січня введено на автодорогах у шести областях України, нагадує прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Так, обмеження руху діє в Одеській (для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення в Арцизькому, Білгород-Дністровському, Болградському, Кілійському, Ізмаїльському, Ренійському, Саратському, Тарутинському і Татарбунарському районах), Миколаївській (для всіх категорій т. з. на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення) і Херсонській областях (для вантажних, великовантажних і великогабаритних т. з. на автодорогах загального користування М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог), ділянка між Миколаєвом та Херсоном).

Крім того, рух транспортних засобів із 6 січня обмежено в Дніпропетровській (для всіх категорій т. з. на ділянках доріг: Н-11 Дніпропетровськ-Миколаїв; Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя; Р-74 П’ятихатки - Кривий Ріг - Широке; М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине; Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя), Кіровоградській (для всіх категорій т. з. на дорогах загального користування по області) і Черкаській областях (для всіх категорій т. з. на всіх автодорогах загального користування державного і місцевого значення по області).

Для забезпечення проїзду і розчищення автодоріг на території України працюють 503 одиниці техніки і 740 людей.

За інформацією управління ДСНС в Івано-Франківській області, на території області у напрямку Закарпатської області (Вишківський і Яблуницький перевали) забезпечено проїзд транспортних засобів. За даними "Укравтодору", дороги перебувають у проїзному стані.

У ДСНС також нагадали, що з 6 по 7 січня внаслідок негоди і подальшого спрацювання систем захисту ліній електропередач знеструмлений 71 населений пункт у семи областях (Одеській, Львівській, Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській, Київській та Черкаській).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА