14:59 09.01.2017

В Україні у вівторок утримається помірно морозна погода, місцями невеликий сніг

2 хв читати
В Україні у вівторок утримається помірно морозна погода, місцями невеликий сніг

В Україні у вівторок, 10 січня, погоду більшої частини країни визначатиме поле зниженого атмосферного тиску, холодна і волога повітряна маса, повідомляє Укргідрометцентр.

Очікується невеликий сніг, лише в західних областях без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, східний, 7-12 м/с.

Температура в західних регіонах, Вінницькій та Одеській областях вночі 14-19°, в Карпатах 20-25° морозу, вдень 6-11° морозу; на решті територій вночі 8-13°, вдень 4-9° морозу, у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській області та в Криму протягом доби 2-7° морозу.

У Києві 10 січня прогнозується невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, східний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 10° морозу, вдень 4-6° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 10 січня найвища температура вдень була 9,8° у 2007 році, найнижча вночі -30,7 ° в 1940 році.

В Україні у середу, 11 січня, вночі без опадів, вдень у південній частині країни та більшості західних і центральних областей прогнозується сніг, на півдні - мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на решті територій - без опадів. На дорогах країни ожеледиця.

Вітер східний із переходом на південно-західний, 7-12 м/с, у південній частині, Кіровоградській та Дніпропетровській областях пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 5-10° морозу, у західних областях 13-18°; вдень у більшості областей 2-7° морозу, у південній частині від 3° морозу до 2° тепла, в Криму 3-8° тепла.

У Києві 11 січня без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, східний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-8° морозу, вдень 3-5° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА