13:17 12.01.2017

Порошенко призначив головою Одеської ОДА М.Степанова

2 хв читати
Порошенко призначив головою Одеської ОДА М.Степанова

Президент України Петро Порошенко під час поїздки до Одеської області заявив, що прийняв рішення призначити новим головою Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова, який наприкінці 2016 р. переміг у конкурсі на зайняття відповідної посади.

"Сьогодні я прийняв рішення про призначення людини, яка перемогла на конкурсі керівником Одеської ОДА, Максима Степанова", - сказав П. Порошенко в четвер удень в Одесі під час представлення активу області нового керівника ОДА.

Глава держави зазначив, що покладає на М. Степанова великі надії, особливо в тих напрямках, де не змогло домогтися результатів попереднє керівництво ОДА

Зокрема, президент закликав нового главу обладміністрації сприяти розвитку бізнесу в регіоні, створенню нових робочих місць, забезпечити боротьбу з злочинністю у співпраці з прокуратурою, СБУ і поліцією.

Окремо П. Порошенко попросив М. Степанова зберегти відкритий колишнім головою ОДА Михайлом Саакашвілі центр адміністративних послуг.

Також президент попросив депутатів, чиновників різних відомств, підприємців, силовиків підтримати і допомогти новому керівництву ОДА.

М. Степанов наприкінці грудня 2016 р., обіймаючи посаду директора ДП "Поліграфічний комбінат "Україна", переміг у конкурсі на зайняття посади голови Одеської облдержадміністрації. Одразу після оприлюднення результатів в ефірі одеського телеканалу "1-го міського" М. Степанов заявив, що розпочне роботу з "відновлення керованості областю". Серед пріоритетів він назвав розвиток туристичного потенціалу області, боротьбу зі злочинністю, розвиток економіки регіону загалом.

21 грудня 2016 р. Кабінет Міністрів України схвалив призначення М. Степанова головою Одеської ОДА.

У М. Степанова є досвід роботи у низці комерційних структур, а також у НАК "Нафтогаз України", Державній податковій адміністрації України. З 2008 до 2010 рік він обіймав посаду заступника голови Одеської ОДА. З 2011 р. керував ДП "Поліграфічний комбінат "Україна", що спеціалізується на друку паспортів, водійських посвідчень, акцизних марок тощо.

Як повідомлялося, 7 листопада 2016 року М. Саакашвілі заявив про відхід з поста голови Одеської ОДА через те, що втомився від постійного обману і корупції, зокрема з боку влади в Києві, а 9 листопада Кабінет Міністрів погодив звільнення М. Саакашвілі з цієї посади.

Увечері 9 листопада П. Порошенко своїм указом звільнив М. Саакашвілі з посади голови Одеської облдержадміністрації, а також з посади свого позаштатного радника.

Відтоді областю керувала заступниця голови обладміністрації Соломія Бобровська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА