13:17 18.01.2017

Жоден український військовий не постраждав у зоні АТО за добу

2 хв читати
Жоден український військовий не постраждав у зоні АТО за добу

Жоден військовослужбовець Збройних сил України не був поранений у зоні проведення антитерористичної операції на сході країни за минулу добу, повідомив спікер Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув і не постраждав", - сказав він на брифінгу в Києві в середу.

О.Мотузяник поінформував, що на луганському напрямку майже всі ворожі обстріли припали на Станично-Луганський і Попаснянський райони. У Троїцькому відбулося п’ять короткочасних мінометних обстрілів, а також низка дрібніших провокацій із боку НЗФ. Противник також неодноразово відкривав вогонь по району потенційного розведення сил і засобів у Станиці Луганській. У Золотому, Новоолександрівці та Новозванівці відбулося кілька перестрілок між бойовиками та силами АТО. Загалом за минулу добу на луганському напрямку відбулося 19 ворожих обстрілів, зокрема шість - із важкого озброєння.

На донецькому напрямку в авдіївській промзоні вчора було три великі перестрілки між силами АТО і противником, кожна тривала близько двох годин. Також бойовики здійснили потужні обстріли наших позицій у Зайцевому, Троїцькому та в донецькому аеропорту. Важке озброєння противник не застосовував. На Світлодарській дузі та в Новолуганському вчора було тихо. Загалом за минулу добу на донецькому напрямку вчора сталося дев’ять ворожих обстрілів.

На маріупольському напрямку обстановка незмінна. Учора зафіксовано 33 ворожі обстріли, зокрема п’ять мінометних. Бойовики порушують режим тиші і вдень, і вночі. Основні гарячі точки - Красногорівка, Мар’їнка, Водяне, Широкине.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА