12:24 19.01.2017

Луценко звільнив заступника керівника Коростенської прокуратури після інциденту в Олевську

1 хв читати
Луценко звільнив заступника керівника Коростенської прокуратури після інциденту в Олевську

Генеральний прокурор України Юрій Луценко після інциденту в Олевську (Житомирська обл.) визнав незадовільною роботу місцевого прокурора і звільнив його з посади заступника керівника Коростенської місцевої прокуратури.

"За результатами доповіді керівника Житомирської обласної прокуратури про інцидент, який стався в місті Олевськ Коростенського району в неділю, 16 січня 2017 року, і призвів до загибелі людини, генеральний прокурор Юрій Луценко визнав незадовільною роботу місцевого прокурора і підписав наказ про звільнення останнього з посади заступника керівника Коростенської місцевої прокуратури", - написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.

За її даними, створена міжвідомча робоча група Генпрокуратури та Національної поліції для належного розслідування відповідного кримінального провадження.

Як повідомлялося, 16 січня в Олевську, близько 00.30 ночі стався конфлікт між місцевими жителями та іншими особами, які застосували автоматичну зброю, внаслідок чого поранено 7 осіб, один з них від отриманих вогнепальних поранень помер у лікарні.

Після стрілянини зловмисники сіли в автомобілі Mitsubishi Pajero сірого кольору, Škoda темного кольору і Ford Transit синього кольору і зникли з місця події.

Наразі поліція встановила понад 30 учасників перестрілки в Олевську, деяких з них затримано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА