09:44 24.01.2017

На ХІV позачерговій з'їзд суддів України прибудуть 313 делегатів від місцевих та апеляційних судів

1 хв читати
На ХІV позачерговій з'їзд суддів України прибудуть 313 делегатів від місцевих та апеляційних судів

У роботі XIV позачергового з'їзду суддів України візьмуть участь 313 делегатів від місцевих та апеляційних загальних судів, згідно з рішенням, прийнятим на засіданні Ради суддів України, що відбулося 23 січня 2017 року в режимі відеоконференцзв'язку, повідомляють на сторінці Прес-центру судової влади у Facebook.

Водночас, збори суддів вищих спеціалізованих судів та Пленум Верховного Суду зі своїми делегатами ще визначатимуться. Інформацію про делегатів має надати Рада суддів України до 24 лютого 2017 року.

"Під час засідання було затверджено склад Організаційних комітетів в кожній області, Автономній Республіці Крим, містах Києві та Севастополі, а також роз'яснено деякі проблемні питання, що виникають при обранні делегатів на загальні збори суддів місцевих загальних судів, а також делегатів на з'їзд суддів України. Останні, зокрема, пов'язані з тим, що в Україні майже у третині судів працюють по одному або два судді, що, зрозуміло, значно ускладнює процедуру голосування, але ніяк не позбавляє права участі суддів у загальних зборах суддів", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА