09:55 06.02.2017

В Авдіївці відновлено енергопостачання

2 хв читати
В Авдіївці відновлено енергопостачання

В місті Авдіївці відновлено електропостачання після відновних робіт на пошкоджених унаслідок обстрілу лініях електропередач, повідомив президент України Петро Порошенко в неділю ввечері.

"Так! Нарешті Авдіївка зі світлом! Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський щойно доповів про відновлення електропостачання Авдіївки", - написав П.Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Вдячний злагодженій роботі українського уряду, Державної служби надзвичайних ситуацій, славним українським військовим, які зробили все можливе для того, щоб не дати Російській Федерації спровокувати гуманітарну катастрофу й дестабілізувати ситуацію як в Авдіївці, так і по всій лінії фронту", - додав глава держави.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав жителів Авдіївки з відновленням енергопостачання.

"Отже, енергопостачання Авдіївки відновлено. Ура!!! Ми це зробили завдяки злагодженим діям урядових структур, військових, ДСНС, служб ОДА", - написав В.Гройсман на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За даними ДСНС, станом на 12:00 5 лютого в Авдіївці було забезпечено мінімальну температуру теплоносія в тепломережі, у квартирах підтримувалася температура повітря 18-20 градусів тепла, але не було електропостачання.

Для подання питної води з питного резервуару на насосній станції з 1 лютого було запущено генератор потужністю 200 кВт, а також додатково організовано підвезення питної води населенню. Крім того, було залучено 24 електрогенератори (з них сім перебуває в резерві) для соціально значимих об'єктів: будинків престарілих, центральної міської лікарні, лікарні залізниці, казначейства, міськадміністрації, "Укртелекому", каналізаційно-насосної станції, наметового містечка, відділу поліції тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА