13:51 07.02.2017

Київська влада має намір побудувати снігоплавильні станції

2 хв читати
Київська влада має намір побудувати снігоплавильні станції

Київська влада планує реалізувати проект з будівництва снігоплавильних станцій, що допоможе заощадити кошти на вивезенні снігу, повідомив Київський міський голова Віталій Кличко.

"Є багато критики, але можу сказати, що транспортного колапсу не було. Хоча через інтенсивні опади рух на дорогах був значно ускладнений. Очищення від снігу триває на ключових транспортних артеріях міста. Найбільше заважають прибиранню машини, припарковані на узбіччях, які не дають можливості спецтехніці якісно прибирати сніг з проїжджої частини", - написав В. Кличко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок за результатами координаційної наради з керівництвом КМДА, головами районів, комунальних служб, представників поліції і ДСНС з прибирання снігу в столиці.

Мер Києва подякував за роботу комунальників і представників Міністерства оборони та Національної поліції за допомогу у мінімізації наслідків стихії.

За словами першого заступника директора КК "Київавтодор" Юрія Баранова, який також брав участь у нараді, минулої доби в столиці працювали 250 одиниць техніки були залучені автомобілі субпідрядників. За добу зі столиці вивезли понад 3700 тонн снігу.

"Мер зазначив, що столична влада планує реалізувати проект з будівництва снігоплавильних станцій, що допоможе заощадити кошти на вивезенні снігу", - написав В. Кличко.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв зазначив, що в Києві працюють 76 інспекторів, які перевіряють стан очищення тротуарів біля закладів. Лише за минулу добу вони виписали понад 1300 приписів та становили близько 100 адмінпротоколів.

"Зараз акцент потрібно зробити на благоустрій зупинок, переходів, тротуарів і дворів. Там ще багато роботи. Загалом, ми відпрацювали на тверду четвірку за п'ятибальною шкалою", - наголосив В. Кличко.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА