13:38 08.02.2017

Шість бійців ЗСУ поранені і травмовані в зоні АТО за добу

2 хв читати
Шість бійців ЗСУ поранені і травмовані в зоні АТО за добу

Шість військовослужбовців Збройних сил України поранені і травмовані в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни за минулу добу, загиблих немає, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу шість українських військовослужбовців поранені і травмовані", - сказав О.Мотузяник на брифінгу в середу в Києві.

Він поінформував, що на луганському напрямку противник продовжує застосовувати важке озброєння, зокрема в Кримському і Попасній - міномети та гармати. Загалом по українських позиціях було випущено 50 мінометних і 90 артилерійських снарядів.

"Сили АТО були змушені вести вогонь у відповідь", - наголосив спікер Міноборони.

Крім того, провокації фіксувалися в Станиці Луганській та Новотошківському. Загалом за добу на цьому напрямку зафіксовано 19 збройних провокацій, дев’ять із них - із застосуванням важкого озброєння.

На донецькому напрямку у вівторок обстановка погіршилася на всій лінії фронту. На Світлодарській дузі, в Зайцевому, Новгородському і Верхньоторецькому бойовики застосували міномети і бронетехніку. В Авдіївці НЗФ близько шести годин вели вогонь по позиціях сил АТО з мінометів і танків. Також неспокійно було в Пісках і Опитному. Загалом за добу на донецькому напрямку зафіксовано 42 обстріли, половина з них - із застосуванням важкого озброєння.

На маріупольському напрямку, в Гнутовому, бойовики вели вогонь з мінометів та артилерії по кількох українських опорних пунктах. Загалом по позиціях сил АТО було випущено близько 100 мін і артилерійських снарядів. За добу на маріупольському напрямку було зафіксовано 28 обстрілів, шість із них із застосуванням важкого озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Умєров і Остін обговорили необхідність більшого постачання систем ППО для України

Ізраїль розширює зону відчуження навколо Сектора Гази

У Полтавській області без електрики 154 тис. побутових споживачів

Доходи родини Зеленського у 2023 році - 12,423 млн грн

Заступниками керівника Офісу президента призначено Ірину Мудру й Олену Ковальську

Зеленський погодив кандидатуру Данілова на посаду нового посла в Молдові

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЗВІЛЬНИВ СМИРНОВА І ДНІПРОВА З ПОСАД ЗАСТУПНИКІВ КЕРІВНИКА ОП, ПРИЗНАЧИВ ІРИНУ МУДРУ ТА ОЛЕНУ КОВАЛЬСЬКУ - УКАЗИ

Зміївська ТЕС "Центренерго" повністю зруйнована атаками РФ

ЗС України відбили за добу на новопавлівському напрямку 20 атак окупантів, на авдіївському 16

Зеленський доручив главі СБУ, Держспецзв'язку, Мінцифрі та секретарю РНБО зібрати аналітику щодо роботи онлайн-казино і наступного тижня запропонувати рішення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА