16:15 13.02.2017

Відділення Сбербанку Росії в центрі Харкова облили фарбою

2 хв читати
Відділення Сбербанку Росії в центрі Харкова облили фарбою

Поліція проводить перевірку у зв'язку з акцією, учасники якої облили червоною фарбою фасад відділення Ощадбанку Росії на вул. Донець-Захаржевського в Харкові.

"Поліцію викликав охоронець банку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що заявки на проведення акції не було. Інформацію зареєстровано в Журналі єдиного обліку", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Національної поліції в Харківській області в понеділок.

Раніше голова Харківського відділення партії "Національний корпус" Олег Ширяєв виклав на своїй сторінці у Facebook відео, на якому близько 20-30 молодих людей в капюшонах обливають червоною фарбою фасад відділення банку і розклеюють на ньому листівки.

"Слід проводити роз'яснювальну роботу з українським населенням про те, що вкладати гроші в російську банківську систему – означає знищувати свою власну, а разом ставати на бік російської економіки, яка працює на політичну поразку України. Тезою прихильників російських банків є те, що вони приносять податки в економіку України. Але в стратегічному значенні - ці гроші ніщо порівняно з тим фактом, що за певний час, російські банки, за підтримки російського капіталу, будуть гегемонами на українському ринку. І тоді позбутися їхньої участі в реальній економіці країни буде неможливо і через них РФ контролюватиме економіку нашої держави. Національні інтереси мають бути захищені, і через банківську систему", - написав О. Ширяєв в супровідному тексті.

О. Ширяєв – екс-командир спецроти патрульної служби міліції "Східний корпус", голова Харківського відділення партії "Національний корпус", створеної на базі громадської організації "Громадянський корпус "Азов".

26 лютого 2016 року голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична призначила О. Ширяєва своїм радником з питань територіальної оборони на громадських засадах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА