16:32 19.02.2017

У ДСНС повідомляють про відновлення пошкодженої ЛЕП під Авдіївкою

2 хв читати
У ДСНС повідомляють про відновлення пошкодженої ЛЕП під Авдіївкою

Ремонтна бригада ТОВ "ДТЕК високовольтні мережі" відновила пошкоджену повітряну лінію електропередач на контрольованій території в районі в Авдіївці Донецької області.

На офіційному сайті ДСНС повідомляється, що відновлювальні роботи завершилися до 14:50 неділі. "Тривають переговори щодо відновлення пошкодженої лінії електропередачі на непідконтрольній території", - йдеться в повідомленні.

Про відновлення енергопостачання в Авдіївці у відомстві не повідомляють.

У свою чергу, голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що станом на 15:00 подання електроенергії в Авдіївку все ще не було відновлено. "Наші електромонтажники виявили на нашій стороні 5 поривів і працюють над ліквідацією пошкоджень", - написав він на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

За словами голови обладміністрації, до електрогенератора підключено 13 об'єктів у місті. "О 16:00 плануємо ввімкнути помпи, щоб пустити в місто воду. Воду подаватимуть сьогодні до 22:00. Плануємо, що завтра в Авдіївці працюватимуть усі школи", - написав П.Жебрівський.

У ДСНС уточнюють, що об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечені електроенергією від генераторів ДСНС потужністю від 40 до 110 кВ і 600 кВ. Йдеться про міську лікарню, АТС "Укртелеком", Управління праці та соціального захисту населення, каналізаційну насосну станцію, станцію швидкої медичної допомоги, пенсійний фонд, міськвиконком, школу №7 та насосну станцію міськводоканалу. У разі необхідності може бути додатково залучено 17 електрогенераторів підрозділів Головного управління потужністю понад 10 кВт.

"Теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25 градусів), водопостачання міста буде призупинено", - йдеться в повідомленні.

До аварійно-відновлювальних робіт залучено 144 людей і 37 одиниць техніки, зокрема від ДСНС - 69 осіб і 25 одиниць техніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За 2023 рік в Україні зафіксовано 85 випадків сексуального насильства, пов'язаних із війною - звіт ООН

Війська РФ за минулий день понад 50 разів обстріляли Сумську область, поранено чотирьох жителів

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА